Työpaikallani meillä on oma sovellus, mikä jäljittelee hyvin paljon Facebookia. Sovelluksen kautta voimme pyytää apua kolleegoilta, sekä jakaa omia kokemuksia. Vale-Facebook toimii myös infokanavana. 

Sovelluksessa ei saa jakaa asiakkaan tietoja eikä ottaa kuvia suoraan ohjelmasta, mitä käytetään työpaikalla. Tämä sääntö on asiakkaiden yksityisyyden takia, ettei kuva leviä vahingossa somessa. 

Työpaikallani on paljon nuoria työntekijöitä, jotka ovat aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä, tämän vuoksi meillä on tarkat säännöt, jotka on kerrottu jokaiselle työntekijälle. Yksi säännöistämme on, ettei työpaidasta ja alkoholi juomista saada laittaa yhdessä kuvia sosiaaliseen mediaan. 

Työpaikan taukohuoneessa meillä on iso ruutu, missä on työpaikan tärkeitä lukuja. Tämän vuoksi taukohuoneessa ei saada ottaa kuvia ja laittaa niitä someen. 

Mielestäni on todella hyvä, että näistä pelisäännöistä on kerrottu etukäteen. Tämän vuoksi ei tule vahinkoja kenellekkään. Näiden pelisääntöjen laatiminen on johdon vastuulla. Heidän täytyy myös pitää huolta, että nämä säännöt toteutuvat.